Analyysipakettia: 7
Näytetyyppi: Elintarvikkeet
Analyysityyppi: Ravinteet ja perusparametrit

Ravinteet ja perusparametrit / Elintarvikkeet

Analyytti: Raportointirajat:
energia 50 kJ/100g
energia 12 kcal/100g
rasva 0.1 g/100g
energia rasvasta 10 kJ/100g
energia rasvasta 2.4 kcal/100g
hiilihydraatit (kokonais) 0.3 g/100g
proteiini 0.06 g/100g
tuhkapitoisuus 0.06 g/100g
kuiva-aine 0.1 g/100g
kosteus 0.1 g/100g

B-BIG4: Ravintosisältö

Analyysin tiedot

Hinta: 100.40 EUR / näyte (0% ALV)
Normaali analyysiaika: 8 työpäivää
Näytetyyppi: Elintarvikkeet
Analyysityyppi: Ravinteet ja perusparametrit
Näytemäärä: 200 g
Näyteastia: Alkuperäinen näytepakkaus tai muovi/lasiastia
Menetelmä: Regulation (EU) 1169/2011, Decree 330/2009 Coll., Journal of AOAC International vol 88, No1,2005; Journal of AOAC International vol 86, No6, 2003, EN ISO 14891, EN ISO 16634-1, EN ISO 16634-2), CSN 56 0116-4, Journal of AOAC International vol 88, No1,2005; Journal of AOAC International vol 86, No6, 2003
Akkreditointi: Kyllä
Näytteenotto-ohjeet: Säilytä ja kuljeta näytteitä <8°C:ssa ja toimita laboratorioon mahdollisimman pian.
Lisätietoja: Helposti pilaantuville elintarvikkeille suosittelemme näytteiden pakastusta ennen lähetystä.
Analyytti: Raportointirajat:
glukoosi 0.05 g/100g
galaktoosi 0.05 g/100g
fruktoosi 0.05 g/100g
sakkaroosi 0.05 g/100g
maltoosi 0.05 g/100g
laktoosi 0.05 g/100g
sokerit, summa 0.3 g/100g

B-SUG-IC: Sokerit

Analyysin tiedot

Hinta: 89.80 EUR / näyte (0% ALV)
Normaali analyysiaika: 8 työpäivää
Näytetyyppi: Elintarvikkeet
Analyysityyppi: Ravinteet ja perusparametrit
Näytemäärä: 100 g
Näyteastia: Alkuperäinen näytepakkaus tai muovi/lasiastia
Menetelmä: ionikromatografinen / EN 12630
Akkreditointi: Kyllä
Näytteenotto-ohjeet: Säilytä ja kuljeta näytteitä <8°C:ssa ja toimita laboratorioon mahdollisimman pian.
Analyytti: Raportointirajat:
proteiini 0.3 g/100g
kokonaistyppi 0.05 g/100g

B-PROT-DUM: Proteiini elintarvikkeista

Analyysin tiedot

Hinta: Kysy ALS:lta
Normaali analyysiaika: 8 työpäivää
Näytetyyppi: Elintarvikkeet
Analyysityyppi: Ravinteet ja perusparametrit
Näytemäärä: 100g
Näyteastia: Alkuperäinen näytepakkaus tai muovi/lasiastia
Menetelmä: Dumas-menetelmä / EN ISO 14891, EN ISO 16634-1, EN ISO 16634-2
Akkreditointi: Kyllä
Näytteenotto-ohjeet: Säilytä ja kuljeta näytteitä <8°C:ssa ja toimita laboratorioon mahdollisimman pian.
Lisätietoja: Helposti pilaantuville elintarvikkeille suosittelemme näytteiden pakastusta ennen lähetystä.
Analyytti: Raportointirajat:
ravintokuitu 0.5 g/100g

B-DF-ENZ: Ravintokuitu elintarvikkeista

Analyysin tiedot

Hinta: 63.40 EUR / näyte (0% ALV)
Normaali analyysiaika: 8 työpäivää
Näytetyyppi: Elintarvikkeet
Analyysityyppi: Ravinteet ja perusparametrit
Näytemäärä: 100g
Näyteastia: Alkuperäinen näytepakkaus tai muovi/lasiastia
Menetelmä: Entsymaattinen menetelmä / AOAC Method 985.29
Akkreditointi: Kyllä
Näytteenotto-ohjeet: Säilytä ja kuljeta näytteitä <8°C:ssa ja toimita laboratorioon mahdollisimman pian.
Analyytti: Raportointirajat:
kollageeni 0.01 %
hydroksiproliini 0.01 %

B-COLG-PHO: Sidekudosproteiini (kollageeni) elintarvikkeista

Analyysin tiedot

Hinta: Kysy ALS:lta
Normaali analyysiaika: 8 työpäivää
Näytetyyppi: Elintarvikkeet
Analyysityyppi: Ravinteet ja perusparametrit
Näytemäärä: 100g
Näyteastia: Alkuperäinen näytepakkaus tai muovi/lasiastia
Menetelmä: Spektrofotometrinen / ISO 3496
Akkreditointi: Kyllä
Näytteenotto-ohjeet: Säilytä ja kuljeta näytteitä <8°C:ssa ja toimita laboratorioon mahdollisimman pian.
Lisätietoja: Helposti pilaantuville elintarvikkeille suosittelemme näytteiden pakastusta ennen lähetystä.
Analyytti: Raportointirajat:
rasva 0.1 g/100g
kertatyydyttymättömät rasvahapot (MUFA) 0.1 g/100g
monityydyttymättömät rasvahapot (PUFA) 0.1 g/100g
tyydyttyneet rasvahapot (SAFA) 0.1 g/100g
trans-rasvahapot (TFA) 0.1 g/100g
omega-3 rasvahappojen summa 0.1 g/100g
omega-3 rasvahappojen summa 0.2 % rasvassa
omega-6 rasvahappojen summa 0.1 g/100g
omega-6 rasvahappojen summa 0.3 % rasvassa
arakidihappo (C20:0) 0.05 % rasvassa
arakidonihappo (C20:4n6) 0.05 % rasvassa
beheenihappo (C22:0) 0.05 % rasvassa
butaanihappo (voihappo) (C4:0) 0.05 % rasvassa
C18:1 trans-rasvahapot 0.05 % rasvassa
C18:3 trans-isomeerit 0.05 % rasvassa
dekaanihappo (kapriinihappo) (C10:0) 0.05 % rasvassa
kapronihappo (C6:0) 0.05 % rasvassa
kapryylihappo (C8:0) 0.05 % rasvassa
cis-10-heptadekaanihappo (C17:1) 0.05 % rasvassa
cis-10-pentadekaanihappo (C15:1) 0.05 % rasvassa
cis-11.14.17-eikosatrieenihappo (C20:3:n3) 0.05 % rasvassa
cis-11.14-eikosadieenihappo (C20:2) 0.05 % rasvassa
cis-11-eikoseenihappo (C20:1) 0.05 % rasvassa
cis-11-oktadekaanihappo (C18:1n11c) 0.05 % rasvassa
cis-13.16-dokosadieenihappo (C22:2) 0.05 % rasvassa
cis-4.7.10.13.16.19-dokosaheksaeenihappo (C22:6n3) 0.05 % rasvassa
cis-5.8.11.14.17-eikosapentaeenihappo (C20:5n3) 0.05 % rasvassa
cis-8.11.14-eikosatrieenihappo (C20:3n6) 0.05 % rasvassa
linolihappo, summa cis-trans isomeerit 0.05 % rasvassa
erukahappo (C22:1n9) 0.05 % rasvassa
heneikosaanihappo (C21:0) 0.05 % rasvassa
heptadekaaniihappo (C17:0) 0.05 % rasvassa
lauriinihappo (C12:0) 0.05 % rasvassa
lignoseriinihappo (C24:0) 0.05 % rasvassa
trans-linolihappo (C18:2n6t) 0.05 % rasvassa
cis-linolihappo (C18:2n6c) 0.05 % rasvassa
alfa-linoleenihappo (C18:3n3) 0.05 % rasvassa
gamma-linoleenihappo (C18:3n6) 0.05 % rasvassa
myristiinihappo (C14:0) 0.05 % rasvassa
myristoleiinihappo (C14:1) 0.05 % rasvassa
nervonihappo (C24:1) 0.05 % rasvassa
oleiinihappo (C18:1n9c) 0.05 % rasvassa
palmitiinihappo (C16:0) 0.05 % rasvassa
palmitoleiinihappo (C16:1) 0.05 % rasvassa
pentadekaanihappo (C15:0) 0.05 % rasvassa
steariinihappo (C18:0) 0.05 % rasvassa
trikosaanihappo (C23:0) 0.05 % rasvassa
tridekaanihappo (C13:0) 0.05 % rasvassa
undekaanihappo (C11:0) 0.05 % rasvassa

B-FTAFID01NV: Rasvapitoisuus ja rasvahapot elintarvikkeista

Analyysin tiedot

Hinta: 184.80 EUR / näyte (0% ALV)
Normaali analyysiaika: 8 työpäivää
Näytetyyppi: Elintarvikkeet
Analyysityyppi: Ravinteet ja perusparametrit
Näytemäärä: 200 g
Näyteastia: Alkuperäinen näytepakkaus tai muovi/lasiastia
Menetelmä: NMR-menetelmä, GC-FID / Journal of AOAC International vol 88, No1,2005; Journal of AOAC International vol 86, No6, 2003, EN ISO 12966-1, EN ISO 12966-2
Akkreditointi: Kyllä
Näytteenotto-ohjeet: Säilytä ja kuljeta näytteitä <8°C:ssa ja toimita laboratorioon mahdollisimman pian.
Lisätietoja: Helposti pilaantuville elintarvikkeille suosittelemme näytteiden pakastusta ennen lähetystä.