Näytetyyppi: Elintarvikkeet
Analyysityyppi: Ravinteet ja perusparametrit
Analyytti: | Raportointirajat: |
---|---|
rasva | 0.1 g/100g |
kertatyydyttymättömät rasvahapot (MUFA) | 0.1 g/100g |
monityydyttymättömät rasvahapot (PUFA) | 0.1 g/100g |
tyydyttyneet rasvahapot (SAFA) | 0.1 g/100g |
trans-rasvahapot (TFA) | 0.1 g/100g |
omega-3 rasvahappojen summa | 0.1 g/100g |
omega-3 rasvahappojen summa | 0.2 % rasvassa |
omega-6 rasvahappojen summa | 0.1 g/100g |
omega-6 rasvahappojen summa | 0.3 % rasvassa |
arakidihappo (C20:0) | 0.05 % rasvassa |
arakidonihappo (C20:4n6) | 0.05 % rasvassa |
beheenihappo (C22:0) | 0.05 % rasvassa |
butaanihappo (voihappo) (C4:0) | 0.05 % rasvassa |
C18:1 trans-rasvahapot | 0.05 % rasvassa |
C18:3 trans-isomeerit | 0.05 % rasvassa |
dekaanihappo (kapriinihappo) (C10:0) | 0.05 % rasvassa |
kapronihappo (C6:0) | 0.05 % rasvassa |
kapryylihappo (C8:0) | 0.05 % rasvassa |
cis-10-heptadekaanihappo (C17:1) | 0.05 % rasvassa |
cis-10-pentadekaanihappo (C15:1) | 0.05 % rasvassa |
cis-11.14.17-eikosatrieenihappo (C20:3:n3) | 0.05 % rasvassa |
cis-11.14-eikosadieenihappo (C20:2) | 0.05 % rasvassa |
cis-11-eikoseenihappo (C20:1) | 0.05 % rasvassa |
cis-11-oktadekaanihappo (C18:1n11c) | 0.05 % rasvassa |
cis-13.16-dokosadieenihappo (C22:2) | 0.05 % rasvassa |
cis-4.7.10.13.16.19-dokosaheksaeenihappo (C22:6n3) | 0.05 % rasvassa |
cis-5.8.11.14.17-eikosapentaeenihappo (C20:5n3) | 0.05 % rasvassa |
cis-8.11.14-eikosatrieenihappo (C20:3n6) | 0.05 % rasvassa |
linolihappo, summa cis-trans isomeerit | 0.05 % rasvassa |
erukahappo (C22:1n9) | 0.05 % rasvassa |
heneikosaanihappo (C21:0) | 0.05 % rasvassa |
heptadekaaniihappo (C17:0) | 0.05 % rasvassa |
lauriinihappo (C12:0) | 0.05 % rasvassa |
lignoseriinihappo (C24:0) | 0.05 % rasvassa |
trans-linolihappo (C18:2n6t) | 0.05 % rasvassa |
cis-linolihappo (C18:2n6c) | 0.05 % rasvassa |
alfa-linoleenihappo (C18:3n3) | 0.05 % rasvassa |
gamma-linoleenihappo (C18:3n6) | 0.05 % rasvassa |
myristiinihappo (C14:0) | 0.05 % rasvassa |
myristoleiinihappo (C14:1) | 0.05 % rasvassa |
nervonihappo (C24:1) | 0.05 % rasvassa |
oleiinihappo (C18:1n9c) | 0.05 % rasvassa |
palmitiinihappo (C16:0) | 0.05 % rasvassa |
palmitoleiinihappo (C16:1) | 0.05 % rasvassa |
pentadekaanihappo (C15:0) | 0.05 % rasvassa |
steariinihappo (C18:0) | 0.05 % rasvassa |
trikosaanihappo (C23:0) | 0.05 % rasvassa |
tridekaanihappo (C13:0) | 0.05 % rasvassa |
undekaanihappo (C11:0) | 0.05 % rasvassa |
B-FTAFID01NV: Rasvapitoisuus ja rasvahapot elintarvikkeista
Analyysin tiedot
184.80 EUR / näyte (0% ALV)8 työpäivää
Elintarvikkeet
Ravinteet ja perusparametrit
200 g
Alkuperäinen näytepakkaus tai muovi/lasiastia
NMR-menetelmä, GC-FID / Journal of AOAC International vol 88, No1,2005; Journal of AOAC International vol 86, No6, 2003, EN ISO 12966-1, EN ISO 12966-2
Kyllä
Säilytä ja kuljeta näytteitä <8°C:ssa ja toimita laboratorioon mahdollisimman pian.
Helposti pilaantuville elintarvikkeille suosittelemme näytteiden pakastusta ennen lähetystä.