Olemme tuoneet valikoimaamme uuden tavan kerätä pintapölynäytteitä Ghost wipe -tuotteen avulla. Ghost wipesit ovat yksittäispakattuja näytteenottoliinoja, jotka soveltuvat haitta-aineiden, kuten lyijyn, raskasmetallien ja PAH-yhdisteiden määrityksiin.


Kestävä, monipuolinen ja luotettava

Ghost wipe-liinoja voidaan käyttää pölynäytteenottoon lukuisille pinnoille, kuten lattioille, ikkunalaudoille ja muille pölyä kerääville pinnoille. Näytteiden ottaminen liinoilla on helppoa ja nopeaa sekä tulokset ovat tarkkoja ja luotettavia.

Liinat on valmistettu kestävästä materiaalista eivätkä ne repeä näytteenotossa. Erityinen materiaali hajoaa täysin laboratoriossa käytettävään liuottimeen. Liuennut näytteenottoliina ei häiritse haitta-ainemäärityksiä.

Liinoista tehtävät analyysit noudattavat valmistajan suosittamia standardeja, millä taataan johdonmukaiset ja luotettavat tulokset. Liinoja käytetään etenkin rakennettuun ympäristöön ja asumisterveyteen liittyvissä tutkimuksissa.

Voit tutustua näytteenotto-ohjeeseen tarkemmin tästä.


Analyysipakettimme

Ghost wipe-liinoista voidaan määrittää seuraavat haitta-aineet:

  • PAH
  • PCB
  • Metallit
  • Cr-VI
  • Syanidi (kokonaispitoisuus)
  • 34 PFAS-yhdistettä

Ota yhteyttä

Kerromme mielellämme lisää Ghost wipe -liinoista ja määrityksistä sekä lisäämme analyysit asiakaskohtaiselle tarjoukselle. Ghost wipe -liinoja on mahdollista ostaa vastaanottomme kautta ennakkotilauksella.

Voit olla yhteydessä tuotteeseen liittyen myyntiimme sähköpostitse myynti.hki@alsglobal.com tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.